Bruiloft

Wat ontzettend gaaf dat jullie gaan trouwen! Misschien zijn jullie al volop bezig met alle voorbereidingen of staan jullie aan het begin van de zoektocht naar wat jullie dag helemaal compleet zal maken.

Voor mij is het belangrijkste dat jullie dag vastgelegd wordt als een prachtig verhaal en mooie herinneringen aan alle emoties, maar ook de details die jullie dag helemaal afmaken.

Jullie foto's worden vervolgens stuk voor stuk bewerkt in een lichte en frisse stijl. Vanuit mijn rol als fotograaf zal ik betrokken zijn bij jullie dag en meedenken in jullie wensen. 

De prijs voor bruidsfotografie begint bij €1095,- voor 6 uur fotografie. Uiteraard is het ook mogelijk om extra uren bij te boeken, ieder extra uur die jullie hierbij zouden willen, kost €125,-.

Hiervoor ontvangen jullie:

+ Een uitgebreid kennismakingsgesprek

+ Een preview binnen een week na jullie bruiloft

+ Alle door mij uitgekozen foto's zorgvuldig nabewerkt in hoge resolutie.

+ Mini album van 15 x 15 cm van de hoogtepunten van jullie dag.

Zijn jullie enthousiast geworden? Vraag hieronder mijn trouwbrochure aan voor alle uitgebreide informatie.

Brochure aanvragen

Verzenden

Door op "verzenden" te drukken gaat u akkoord met de privacy verklaring

Ervaringen van andere bruidsparen

Madeleine en Dim

Renate heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. We zijn ontzettend tevreden met de mooie foto's die ze heeft gemaakt. Ze doet dit met veel aandacht. Niet alleen op de dag zelf maar ook in de aanloop naar de bruiloft toe dacht ze met ons mee en kwam ze met leuke creatieve ideeën. Ze leeft echt met je mee naar de grote dag toe en je voelt in alles haar enthousiasme. We kijken nog regelmatig terug naar de mooie foto's van onze bruiloft.

Renske en Antonio

Wat een heerlijke dag hadden wij op onze trouwdag. We hebben gekozen voor Renate Fotografie voor het maken van de foto’s omdat ze allereerst prachtige foto’s maakt, maar ook omdat ze een heel gezellig en aanstekelijk vrolijk persoon is die je er echt bij wilt hebben op zo’n dag. Het maken van foto’s maakt ze voor het bruidspaar ontspannen en ongedwongen, iets dat wij als heel prettig hebben ervaren. Met een grapje, suggesties voor natuurlijke poses en professionele aansturing zorgt ze ervoor dat de ervaring verre van ongemakkelijk is en hebben wij juist als heel leuk ervaren. De lichte en natuurlijke kleuren die haar foto’s kenmerken sprak ons enorm aan en we hebben geen moment spijt gehad. Ondanks de kou en regen wist Renate de sfeer perfect vast te leggen. We hebben een prachtig fotoalbum waar onze dag fantastisch in is vastgelegd.