Workshop Lifestyle newborn fotografie

Wat kan ik van de workshop verwachten?

Wat is er leuker dan je passie kunnen delen met mede fotografen! Dat doe ik dus ook graag tijdens deze workshop lifestyle newborn fotografie, ik beantwoord al jullie vragen! Tijdens de workshop neem ik je volledig mee in mijn werkwijze. De workshop bestaat uit een theorie gedeelte en aansluitend gaan we deze theorie in de praktijk toepassen bij een model gezin.

Thema's die o.a. aan bod zullen komen zijn: het contact met de klant van begin tot einde, hoe betrek je broertjes en zusjes in de shoot, welke poses kun je gebruiken, hoe ga je om met het onbekende licht en ik vertel je hoe ik mijn foto's bewerk!

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor deze workshop is het belangrijk dat je handmatig kunt fotograferen. Daarnaast is het wenselijk om een lichtsterke lens te hebben.

Wat zijn de kosten?

De kosten van de workshop zijn €199,- (excl. BTW). De workshop is inclusief hapjes en drankjes. Voor iedere workshop is er plek voor 4 deelnemers.

Waar vindt de workshop plaats?

Waar de workshop plaatsvindt zal afhankelijk zijn van waar het model gezin woont. Wanneer dit bekend is hou ik de deelnemers op de hoogte van de tijd en locatie waar we met elkaar afspreken. Het zal in ieder geval in de omgeving van Leiden zijn. 

Data van de beschikbare workshops:

Zaterdag 13 juli 2019 (VOL)

Zaterdag 14 september 2019 (VOL)

Zaterdag 12 oktober 2019

Ben je geinteresseerd in de workshop maar staat er nog geen nieuwe datum, mail me dan op info@renatefotografie.nl

Schrijf je snel in via onderstaand inschrijfformulier. 

Aanmelden