Kindermode Sjanz

Maandag 1 oktober 2018

 

Voor de nieuwe wintercollectie van kindermode Sjanz ben ik half september naar het strand van ‘s Gravenzande gereden om daar een super leuke shoot te doen van verschillende kindjes met allemaal verschillende outfits. De weersvoorspelling zag er top uit en eenmaal aangekomen stonden alle mama’s met hun eigen modelletjes al klaar inclusief een rek vol met deze super leuke collectie! Van tevoren had ik voornamelijk contact met Eline Zwitser, zij is de dochter van Janneke (zij is degene die al deze prachtige kleding maakt!) en een hele lieve mama die zeer actief is op Instagram en super leuk om te volgen! De kinderen hebben het super goed gedaan, inclusief hun enthousiaste mama’s! Het was een heerlijke ochtend, kijk snel mee naar de super leuke collectie die inmiddels ook al online staat!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *