Tweeling Kendra & Romee

15 augustus 2018

 

Voor alle ouders onder ons, laten we eerlijk zijn, wanneer je je eerste, tweede of derde kindje krijgt staat de wereld van jezelf en je gezin al op zijn kop, laat staan als er twee kindjes tegelijk geboren worden! Grote broer Nolan is inmiddels 2 jaar oud en ook voor hem is er een ontzettend grote verandering gekomen. Waar je eerst alle aandacht in je eentje kreeg, heb je nu twee 2 zusjes waar je dit mee moet delen. Toen ik bij dit mooie gezin thuis kwam, heerste er de hele shoot alleen maar rust en ontspanning bij iedereen, zo knap! Ontzettend veel bewondering voor hoe jullie dit doen met elkaar!

 

Mama Jessica ken ik al langer, zij is namelijk een fotograaf-vriendin. Extra bijzonder (en stiekem ook wel een beetje spannend want als er iemand kritisch is, zijn het wel je eigen vakgenoten) als je daar dan de shoot mag doen! Ik heb erg van jullie genoten!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *